Donacije i paketići za „Humano srce Šapca“

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, nakon humanitarne akcije u Prihvatilištu za decu Beograd, sprovelo je takvu akciju i u Svratištu za decu Fondacije „Humano srce Šapca“.
U saradnji sa Unitas fondom, i uz podršku kompanija Roaming Electronics , MTS Srbija i Nestle , obezbeđeni su novogodišnji paketići za decu, televizor, tablet, video igre, konzola, zvučnici i slušalice, kao i besplatan internet.
Prilikom uručenja poklona, državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, čestitala je deci na uspesima koje postižu u školi uprkos teškoj materijalnoj situaciji u kojoj se nalaze, i uz novogodišnje želje poručila im da iskoriste prednosti novih tehnologija za učenje i informisanje.
 „Razvijanje digitalnih veština i programiranje koje sada učite i u školi, mogu vam otvoriti put ka najplaćenijim poslovima u budućnosti“, podsetila je.

Uvodne reči imali su i predstavnica Fondacije „Humano srce“,  Ana Perović, direktor Unitas Fonda u Srbiji, Branko Kovačević i predstavnik kompanije Roaming Electronics , Boki Timotijević.

Predstavnici Nacionalnog kontakt centra za bezbednost dece na internetu pri ministarstvu i Unitas fonda, održali su ovom prilikom radionicu za decu o bezbednom ponašanju onlajn.

Vesti iz oblasti
Najčitanije vesti:
Upoznajte Tik Tok , novu društvenu mrežu
Viber tehnička podešavanja
Instagram tehnička podešavanja