Facebook, Instagram i WhatsApp ponovo imali prekide u radu

Društvene mreže Facebook i Instagram , kao i servis za razmenu poruka WhatsApp , juče nekoliko sati nisu bile dostupne korisnicima.


Prekid je nastao nakon što je Facebook doživeo jedan od svojih najdužih prekida u martu, kada korisnici širom sveta nisu mogli da pristupe Facebook -u, Instagram -u i WhatsApp -u više od 24 sata.


Na web sajtu Down Detector preko 14 hiljada ljudi iz celog sveta žalilo se da imaju probleme sa servisima koje pruža Facebook , dok je probleme sa Instagram -om i WhatsApp -om prijavilo više od sedam, odnosno više od tri hilјade lјudi.


U toku jučerašnjeg dana oglasila se kompanija koja je saopštila da je rešila problem koji su neki korisnici imali prilikom povezivanja sa aplikacijama. Portparol kompanije se izvinio korisnicima zbog ove neprijatnosti. Facebook nije komentarisao uzrok problema, niti je rekao na koliko je korisnika ovo uticalo.

Prošlog meseca Facebook je imao sličan problem kada korisnici iz celog sveta više od 24 sata nisu mogli pristupiti sajtu, kao ni Instagram -u ni WhatsApp -u.

Izvor: www.digitaltrends.com

Vesti iz oblasti
Najčitanije vesti:
Upoznajte Tik Tok , novu društvenu mrežu
Viber tehnička podešavanja
Lažni i hakovani profili